Over Simbuilder

www.simbuilder.be werd gerunt door mezelf en m'n vrouwtje. Samen waren we actief binnen de zaak zowel achter als voor de schermen. Maar since December 2009 is de zaak dus stop gezet. Zeg maar in een diepe coma gebracht. Indien de SVS een feit word kan Simbuilder terug actief worden als firma. Maar tot die tijd is het wachten. Hoe lang?? Dit weet niemand!  

We waren dus beide verkoper voor onze firma www.simbuilder.be, ik was hooftverkoper(op papier!) en zij was helper. Maar in werkelijkheid werkten we beiden even hard voor de zaak.

We waren dus allebij bezig met de leveringen van alle artikelen en diensten. En dit deden we naast ons hoofdberoep; zij is huismoeder, ik ben vliegtuigtechnieker. Yes sir, ik werk aan "the real stuff"! Ik hou van deze job, ik zou het eigenlijk niet kunnen missen !!! Inderdaad, ik ben werknemer bij VLM Airlines, and loving it! Luchtvaart bedoel ik dan, werk op zich is overal soms wel een sleur, maar in luchtvaart duurt dat toch lang eer dat dit een sleur word! wink 

De opstart van dit Fokker 50 toestel is nu wel net iets dat ik niet zo frequent doe, vermits mijn werk er in bestaat, onderhoud uit te voeren op de toestellen tijdens het uur van de uil en "die Fledermaus" actief is,...juist, ik doe voornamelijk de nacht shift. Tijdens deze shift staat de vloot van CityJet aan grond, moe gevlogen en wachtend op nodig onderhoud! Eventuele fouten worden gerepareerd, en krijgen alle toestellen elk hun dagelijkse inspectie (Daily/ Weekly)! Om zo de volgende ochtend wederom paraat te staan voor de klant.

"Welcome at CityJet.com, we wish you a nice flight onboard our Fokker 50!" (De toestellen in deze twee clips zijn nog in de oude kleuren, maar wel de zelfde vliegtuigen!)

 

In het geval dat je wilt een suggestie, opmerking, of gewoon een vraag hebt  kun je die steeds maken door te mailen naar : 

Voor de meest coole filmpjes, games, en ander cool stuff, kun je momenteel enkel terecht op onze Engelse versie vermits de Nederlandse versie nog in aanbouw is. Maar hier word vollop aan gewerkt om beide versie's te sincroniseren wat inhoud betreft. Het vertalen van technisch Engels is echter moeilijker dan eerst gedacht. Voor vele onderdelen van een vliegtuig is enkel een Engelse naam bekent! Het zal dus nog éénige tijd kosten om dit deel van onze site aan te passen en uit te bouwen. Ik raad U dus ook aan om zo nu en dan eens een kijkje te komen nemen hier op onze website. Ondertussen kunt U voor filmpjes, games en ander leuke dingen terecht op de Engelse versie

Hou contact !

Simbuilder uit !(c) 2004 www.simbuilder.be

Created by See3D.be